Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Rejseklar!

Der er stadig et stykke tid til sommer og sommerferie, men weekendens vejr gør at det alligevel føles som om at det er meget tæt på nu. Denne sommer har jeg én rejse på tegnebrættet, som jeg endnu ikke er hundrede procent sikker på bliver til noget. Derudover skal jeg en masse i sommerhus med min familie og spise koldskål med jordbær og gå lange ture på stranden.

Derfor har jeg anskaffet mig en toilettaske og en make-up pung fra Ellies & Ivy. Jeg har kendt til Ellies & Ivy i et par år efterhånden og jeg elsker deres smukke feminine, boheme-inspirerede og kvalitetsbevidste design. Deres produkter er lavet af 100 % silke.

Med toilettaske og make-up pung er jeg virkelig klar til sommeren og til at kunne opbevarer alle de ting som jeg normalt skal finde små muleposer og hurtige løsninger til. Nu er der styr på det! <3

Ellies & Ivy laver også superfint tøj i ligeså kvalitetsbevidste materialer.
Kom til Ellies & Ivys webshop her

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment