Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Life-update // Matcha latte og store tanker

Denne uge er dejlig og travl. Jeg har de sidste par dage været på arbejde, og idag, torsdag og fredag skal jeg ud til pressedage hos forskellige brands. Idag nupper jeg Skall Studio, imorgen skal jeg til noget butiksåbning for Uniqlo og på fredag er der pressedag hos Mads Nørgaard og Gestuz. Jeg elsker at få en stor potion inspiration, så jeg er så klar til at komme ud og se hvad efterårskollektionerne har at byde på!

Inspirationen og lysten til at blogge ligger stadig lidt på et minimum. Jeg vil så gerne have gejsten tilbage, for jeg elsker jo at blogge og jeg ved at jeg ville savne det hvis jeg stoppede med det. Motivationen er der bare ikke rigtigt og jeg kan sidde i timevis og kigge på et hvidt word dokument uden at vide hvad jeg skal skrive.

Mit liv i øjeblikket går meget med at arbejde og med at være sammen med veninderne. Jeg er også begyndt at blive mere struktureret omkring mine besøg i fitnesscenteret, så nu kommer jeg der cirka 3-4 gange om ugen.

Sommetider kan jeg slet ikke forstå at jeg er det samme menneske som jeg var for fire år siden. Eller som dengang jeg startede bloggen. Uden at det skal lyde alvorligt eller dystert, så synes jeg at jeg er blevet enormt voksen det sidste års tid. Jeg er begyndt at hvile meget mere i mig selv, og der er efterhånden ingenting tilbage af den nervøse pige jeg var, da bloggen (Whittaheart.dk) i sin tid blev skabet.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 5. april 20197:38

    Jo det er der. Du er præcis lige så sød og eftertænksom, på den gode måde.

Leave a Comment