Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En silkedrøm fra Lovechild1979

For en måned siden købte jeg den fineste kjole hos butikken Nori Nori. Kjolen er fra Lovechild1979 og har de fineste prikker og falder på kroppen som en drøm! Det var ikke meningen at jeg skulle have den og jeg kom kun for at skulle købe min sorte trenchcoat fra Toteme, men da jeg først havde prøvet den, så var der ingen vej tilbage. Kjolen står til 2.600 kroner (hvilket jeg gerne betaler for 100 % silke), men man skal skynde sig, for den bliver virkelig revet væk!

Kjolen er udsolgt på Nori Nori, men kan bla. købes her

Jeg tænker at kjolen vil være helt perfekt med jeans og en lille t-shirt indenunder til vinter, og til sommer vil den være helt ideel med bare ben, sandaler og en knold!

Hvad synes I om kjolen? <3
Husk at I altid kan være den første til at blive opdateret på nye køb og outfits inde på min Instagram, hvor jeg sommetider er lidt hurtigere til at opdaterer med outfits.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment