Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Veninder <3

Da jeg var yngre var jeg besat af likes, mange visninger på bloggen og jeg havde et stort behov for at få accept fra den ydre verden. Idag er det behov erstrattet med et meget sundere forhold til anerkendelse og idag er det vigtigste i mit liv at være der for mine veninder og at have mine veninder tæt på. De eneste mennesker anerkendelse som jeg idag sigter efter, er mine veninder og min families.

Det har været en benhård vinter for mig og jeg har følt mig nedtrykt. En dag kan det være jeg kommer nærmere ind på hvorfor herinde, men lige nu vil jeg gerne have den periode i mit liv for mig selv.

Jeg har ikke været en specielt god veninde i den periode, da jeg har været så fokuseret på mig selv og min egen tristhed. Jeg har ikke kunne rumme mine veninders problemer og de eneste relationer som gav mening for mig, var med personer som enten oplevede det samme som jeg selv, eller dem som kunne holde ud at høre på mit nedtrykte humør – og det fandt jeg faktisk ud af at de alle kunne, hvilket har gjort mig endnu mere bevidst om hvor sindssygt heldig jeg er.

Nu er solen kommet og når jeg vågner skinner solen ind af vinduet og ønsker mig godmorgen. Jeg begyndte for en måned siden i fitness og min krop er blevet stærkere og det er gået op for mig at de ting som er dårlige, de vil gå over. Så nu har jeg så meget overskud som skal deles ud til netop mine veninder, som virkelig har hjulpet mig igennem en tid hvor jeg skulle lære hvilket ben jeg skal stå på. <3

Har I veninder som har hjulpet jer i en svær tid?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment