Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Afternoon with oysters and wine

For en lille måned siden var jeg til et lækkert event hos butikken Leah Maria som i samarbejde med Vestaire Collective havde lavet et skønt shopping-event hvor man kunne købe lækre secondhand styles fra Vestaire Collective. Vestaire Collective er en stor online secondhand-shop, hvor man kan købe brugt Céline, Loewe, Balenciaga osv.

Til eventet var der østers og champagne og jeg opdagede at jeg virkelig, virkelig godt kan lide østers, når de er tilberedt rigtigt og smager af citron. Jeg tror sagtens jeg kunne være typen som bestilte østers på en restaurant fremover.

Til eventet havde jeg min skønne Stine Goya kjole på, som har hængt inde i skabet siden modeugen i sommers. Nu er det snart sommer igen, og så skal den altså bare bruges meget mere! <3

Hvad synes I om kjolen?

Idag er jeg på arbejde og imorgen begynder påskeferien så. Jeg har endnu ikke fast besluttet mig på om jeg skal tage i sommerhus eller om jeg skal blive hjemme i påskeferien. Men lur mig om ikke det bliver en tur i sommerhus med familien.
Hvad skal I bruge jeres påskeferie på?

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment