Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hvad jeg skal lave i min påskeferie

Shoes: Billi Bi (Buy here) // Trousers: Masscob // Blazer: Designers Remix (Buy here)

Idag begynder påskeferien for mig, og det betyder at dagen skal stå på fitnesscenter, lang god eftermiddagslur og måske en lille kaffe med en veninde.
Jeg går stadig og overvejer om jeg skal tage med mine forældre i sommerhus imorgen og jeg kan ikke helt finde ud af om det er en god eller dårlig idé. Jeg elsker tanken om at sidde i sommerhuset og læse en god bog og komme ned i gear, men jeg frygter at jeg vil blive rastløs efter et par dage, og når jeg bliver rastløs så har jeg desværre en tendens til at blive lidt moody og begynde at tænke over de ting som fungerer mindre godt i mit liv. Er det ikke skørt?

På overstående billeder er jeg iført min absolut yndlings blazer fra Designers Remix. Hvis ikke det ville være lidt upassende, så ville jeg virkelig gå med den hver dag i resten af mit liv. Den sidder så godt, har den flotteste farve og passer til alt i min garderobe. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment