Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Vi er taget i sommerhus!

Dem som følger med på min instagram ved det nok godt allerede, men jeg endte med at vælge at tage i sommerhus indtil mandag. Jeg opdagede med det samme da jeg ankom, at det var det helt rigtige valg. Hold op hvor har jeg bare savnet at rende rundt med bare fødder på græsset og sidde i en solstol og læse magasiner. Eurowoman har lanceret et nyt nummer med et særligt Skandinavisk tema, og det er virkelig alle pengene værd! <3

På overstående billeder er jeg dog stadig inde i københavn k, hvis nogle skulle være i tvivl. Der er ikke meget landidyl over de billeder. 😉 På billederne har jeg min skjorte fra Hope på, samt bukser fra Designers Remix.
Hvad synes I om looket?

Shirt: HOPE // Trousers: Designers Remix (buy here)

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment