Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sommerhus, baby!

Jeg hygger mig simpelthen så meget her i sommerhuset og den er tur har lige netop været den luftforandring jeg har haft brug for og gået og sukket efter. Igår blev dagen brugt på at sole mig på taressen imens jeg læste magasiner. Jeg fik mig også en skøn middagslur under åben himmel, og middagslur under åben himmel ligger nærmest allerhøjest på min liste over ting jeg elsker.

Idag bliver der hørt Mads & Monopolet, og derudover er planen idag at spise lækker mad, sole mig og være mindst muligt indenfor og mest muligt ude med fødderne i græsset. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment