Køb min nye day bed // Mine nye boligkøb

Sponsoreret indlæg

Jeg har fundet min nye yndlings webshop til bolig. Webshoppen er oprindeligt fra sverige (som i øvrigt bare altid er enormt dygtige til boligindretning) og navnet på shoppen er Jotex. 

Hos Jotex har de et virkelig godt og stort sortiment og derfor kan der findes noget til enhver smag. De har et stort udvalg af særligt møbler i en smuk skandinavisk stil, hvilket jeg foretrækker.

Jeg blev bedt om at vælge møbler for 10.000 kroner, så jeg kunne vise jer nogle af mine favoritter. For disse penge valgte jeg blandt andet at købe den smukkeste day bed med medfølgende læderhynde, og så købte jeg et stort lyst gulvtæppe. 

Udover en smuk day bed og et fint gulvtæppe bestilte jeg også en puf og en standerlampe. På Jotex kan man nemlig komme virkelig langt for billige penge. Jeg synes det er ret vildt at jeg nu er fire store møbler rigere, for kun 10.000 kroner.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment