Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Danish Beauty Awards

Jumpsuit: MANGO // SHOES: MANGO // BAG: Gabriela Hearst

I Fredags var jeg til Danish Beauty Awards sammen med min veninde Marie, som driver et super sejt skønheds – og beauty site med gode og spændende artikler. Hun havde fået mig med ind til awardshowet som blev afholdt i Tivoli Kongress Center. Under showet blev der serveret en lækker tre retters menu som var så mættende at jeg kunne trille rundt efter hovedretten. Det var så dejligt at være ude, og det var skønt at have en anledning til at klæde sig pænt på!

Aftenen fik mig virkelig lyst til at beskæftige mig mere med beauty. Jeg blev så overrasket over hvor mange produkter der findes, og jeg tænker at det er enormt individuelt hvilken produkter som virker for en, så måske man lige skulle undersøge det nærmere.

På aftenen var jeg iført sko, øreringe og buksedragt fra MANGO.
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment