Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Easter days in wonderful materials

Påsken er for længst ovre, men jeg har stadig ikke fået vist jer det outfit jeg var iført på den første dag i sommerhus. Jeg var nemlig på en skøn sommerhustur i påsken. Kort inden vi kørte afsted fik jeg dog lige knipset de her billeder i Dronningens Tværgade i indre københavn. Kjolen er fra Skall Studio og jeg knuselsker den! Den er lavet i materialet hør og hør gør jo bare virkelig at huden kan ånde. Hør er et materiale som både er godt om vinteren hvor den holder kulden ude, men også fantastisk om sommeren, hvor den holder varmen ude. Generelt er det bare et skønt stof.

Toilettasken jeg holder i armene er fra Ellies & Ivy og det er der jeg opbevarer alle mine makeupsager og glattejern og hvad jeg elllers bruger. <3

Bag: Ellies & Ivy
Dress: Skall Studio

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment