Her går det godt!

 

Beklager virkelig stilheden her på domænet. Jeg får virkelig ikke blogget meget i øjeblikket. Jeg fik forleden en besked fra en læser som var lidt bekymet for mit humør, siden at der var så stille. Det kan jeg godt forstå, men i virkeligheden skyldes stilheden nok netop at jeg har det rigtig godt!

Jeg bruger min energi på at gå i fitness, være sammen med veninder, nyde alt den glæde og varme som københavn byder på om sommeren og på at arbejde en masse. Jeg har i weekenden været på kursus i Photoshop, så jeg kan blive endnu bedre og vigtigere på mit arbejde.

Jeg lover at jeg nok skal blive lidt bedre til at opdaterer herinde, men lige nu nyder jeg bare at være ude i virkeligheden og være sammen med de dejlige mennesker i mit liv. <3

Har I nogle spændende sommerferieplaner i år?
Jeg planlægger at holde min sommerferie i Danmark, medmindre en spontan mulighed viser sig! Jeg glæder mig faktisk til at nyde København, Svanemøllen Strand, Ofelia Plads og pizza i Kongens Have.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment