Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pillow crush

Pillow light blue // Pillow green

Jeg har altid holdt meget af det svenske interior mærke ‘Svensk Tenn’ som laver fantastiske møbler og lækre bolig accessories. Det er bestemt ikke en billig shop, men jeg elsker alle deres ting og i min verden er det perfekte hjem fyldt med møbler, lamper, spejle og puder derfra!

Mit nyeste crush fra Svensk Tenn er overstående puder med ansigter på. Jeg synes de er vildt charmerende og jeg elsker farverne som er brugt på puderne. Den lyseblå farve er faktisk præcis sådan en jeg planlægger at male mine vægge med i min lejlighed.

Hvad synes I om puderne?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment