Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Silk & Leather

Shirt: Mark Kenly Domino Tan

Mark Kenly Domino Tan er placeret helt højt på min liste over yndlings brands. Jeg elsker Mark Tan’s store fokus på silhuetter, snit og fantastiske materialer.

Nu har jeg fået købt mig en skjorte fra Mark Tan i 100 % silke. Skjorten er simpelthen så elegant og den er perfekt med en nederdel til sommer og med jeans når det igen bliver køligt udenfor. Skjorten er tidsløs og sidder som en drøm, netop fordi silke falder så flot på kroppen.

Sammen med min nye skjorte har jeg stylet min faux leather nederdel, sko fra Balenciaga og taske fra Gabriela Hearst.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment