Palma i’m ready for you!

Det var ikke planen at jeg skulle på ferie i år, men forleden dag fik min far den spontane idag at tage min bror og jeg med til Palma på Mallorca for at få lidt afslapning. Dette tilbud kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til, så i denne uge – nærmere bestemt torsdag – flyver jeg til Palma sammen med min far og bror. Vi skal bruge tiden på at slappe af, sole os, svømme i poolen og læse en god bog!

Jeg pakker ikke computeren med, da jeg vil forsøge at få koblet så meget af som muligt. Jeg kommer helt sikkert til at poste lidt stories og billeder på Instagram, men som udgangspunkt skal turen bare stå på nærvær sammen med min dejlige familie. Jeg glæder mig simpelthen så meget!

Så håber jeg også at jeg kan skaffe mig lidt kulør, da jeg indtilvidere i år har været super dårlig til at komme ud og få sol i kinderne. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment