Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Dinner with Zalando

Cardigan: Designers Remix // Jeans: Tomorrow Denim // Shoes: ZARA // Earrings: Day Birger et Mikkelsen // Bracelet: Kyoto Tango

For godt og vel 3 uger siden var jeg til middag med Zalando i forbindelse med lanceringen af deres nye Zalando Beauty, hvor man altså kan købe skønhedsprodukter fra nogle af de fedeste brands på markedet.

Middagen bestod af en 3 retters menu, alt imens der blev spillet fantastisk god musik. Til middagen blev der også holdt en lille uformel interiew session hvor en af de sejeste beauty-guruer i danmark Sara Rostrup interviewede en af hovederne bag ‘Zalando Beauty’.

Til arrangementet var jeg iført overstående outfit. Cardiganen er blevet en everyday favorite. Den er fra Designers Remix og jeg har netop anskaffet mig den i sort også, da jeg simpelthen går så meget med dem!

Jeansene er fra Tomorrow Denim og er også en favorit. <3

Hvad synes I om looket?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment