Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hej sommer, hej august

Jeg ved at det ikke helt er august måned endnu, men den er lige rundt om hjørnet, så jeg synes ikke at overskriften er helt off.

Her er stille på domænet lige i øjeblikket. Det er ikke fordi at jeg ikke kan lide at blogge, men jeg har bare ikke været god til at få prioriteret det. Denne sommer har jeg rejst en masse, og generelt har jeg været tusinde gange bedre til at komme ud og opleve ting, end jeg har været i mange år – hvilket også er gået lidt ud over bloggen her.

Turen har både gået til Firenze med en veninde og til Mallorca med familien. Derudover er jeg begyndt at arbejde en lille smule med en bog. Jeg har altid elsket at skrive og at fortælle historier, og det sidste halve år har jeg gået og brygget på et plot til en ungdomsbog. Jeg synes vi mangler nogle gode ungdomsbøger i Danmark, som skildrer den danske ungdom på en realistisk og ufiltreret måde.

Om halvanden uge begynder jeg på job igen. Det bliver faktisk dejligt at komme tilbage til en hverdag med rutiner. Så håber jeg bare at jeg kan fortsætte med at være god til at komme ud i byen og opleve ting når jeg hat fri. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment