Min sommerferie i billeder

Sommeren 2019 har været varm, smuk og sjov. Den har stået i venindernes og eventyrenes tegn. Den har fået mig ud på en yacht, hvor vi kørte rundt på Københavns Havn en varm sommeraften, og den har fået mig til Aalborg Zoo. Den har også stået på rosé-picnic i Ørstedsparken og til Tacos-spisning på Refshaleøen.

Nu er destinationen blevet sommerhuset i Gudmindrup Lyng. Her vil jeg slappe af sammen med mine forældre de næste tre dage, inden jeg igen tager ind til byen og skal ses med veninder og nyde min kaffe på fortovscafeer.

I næste uge starter jeg på arbejde igen og så er der modeuge. Jeg glæder mig faktisk en del til modeugen, selvom jeg altid stresser helt sindssygt over den ugen inden, da der er så mange praktiske ting der skal falde på plads!

Hvad har I lavet i jeres sommerferie? <3
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment