Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Heatwave

I sidste uge var det hedebølge inde i København. Dette gjorde at man vitterligt ikke kunne holde ud at have noget som helst tøj på. Jeg valgte at iføre mig min skønne og luftige kjole fra Hofmann Copenhagen, men selv dén var næsten for varm. Jeg rendte rundt med sved på panden og en meget glinsende overlæbe hele dagen, men jeg fik alligevel taget et par fine billeder i kjolen, hvor man ikke kan se at jeg er ved at dø indeni.

Snart går turen ind til byen igen og denne gang virker det til at blive til et lidt mere overkommeligt klima. Jeg elsker sommer, varme og sol, men jeg elsker også at kunne være placeret ved siden af en pool eller strand når hedebølgen rammer. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment