My ride for Copenhagen Fashion Week

Modeugen er for længst overstået, men jeg har været så optaget af at komme tilbage til rutinerne på mit arbejde og i min hverdag, så derfor er det først nu at jeg har sat mig i til tasterne. Jeg ved at min blogging er på et minimum og at mange af jer helt naturligt har sprunget fra. Det forstår jeg egentligt godt. Men jeg har stadig tørst og lyst til at skrive herinde. Jeg har bare ikke samme “drive” til at gøre det hver dag eller hver uge. Sandheden er nok egentligt at jeg har mest til at opdaterer herinde, når jeg virkelig føler at jeg har noget på hjerte, eller noget jeg super gerne vil inspirerer med.

Idag vil jeg gerne inspirerer med et overdrevet fint outfit som jeg havde på under modeugen i København. Både nederdelen og blazeren er fra Designers Remix og er AW19 styles – dvs. at de er en del af efterårskollektionen, som snart kommer online og i butikkerne. Jeg skal selv ud og have købt mig blazeren, så jeg virkelig nød at have på, på modeugens tredje dag.

Under modeugen var jeg så heldig at jeg fik lov til at køre rundt med det søde team fra Scoop Models. Jeg bliver repræsenteret af Scoop Social, som er en afdeling af ‘Scoop models’ hvor de varetager nogle influencers samarbejder og interesser. Det var dem jeg rykkede over til efter Bloggers Delight.

Hvad synes I om outfittet?

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment