Copenhagen Fashion Week dinner

 

Under modeugen var jeg inviteret til middag flere dage i træk, og det kunne jeg virkelig godt vende mig til! <3 Godt nok var jeg begge dage super træt, da jeg var bombet af indtryk fra shows osv. men det var virkelig rart at tage ud om aftenen, få en bid mad og snakke om alle de indtryk man havde fået i løbet af dagen. Der faldt en anderledes ro ned over alle, da der kom vin og mad på bordet og det hele blev mere afslappet og lidt mindre show-off-agtigt. Så hjalp det selvfølgelig også at jeg havde nogle af mine dejlige mode-veninder med mig, som man kunne grine med over middagen og som lige kunne knipse et par billeder. 😉

Blusen jeg var iført under middagen er fra Rodebjer og kan købes her og bukserne er fra ITEM STUDIO og kan købes her. ITEM STUDIO er i øvrigt et ret nyt mærke som har gjort det til deres mærkesag at lave tidsløst tøj som ikke går af mode – netop for at få kvinder til at købe tøj de kan beholde for altid og derved forbruge mindre. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Louise Nguyen 4. september 201911:52

    Kære Alberte!

    Har du stadig dine strømpebukser fra Saks Potts? Hvis du på et tidspunkt vil af med dem, vil jeg meget gerne købe dem 🙂

    Mange hilsner,

    Louise

Leave a Comment