Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Siden sidst…

Det er et stykke tid siden at jeg har opdateret herinde, men domænet Albertewhitta.dk er stadig mit.
Idag fik jeg et spørgsmål fra min agent om hvorvidt jeg havde overvejet at lukke bloggen og udelukkende fokuserer på Instagram, og svaret var ret prompte nej. Jeg har ikke tænkt mig at lukke bloggen og den snak med min søde agent fik mig virkelig til at indse at den skal have noget mere omsorg. Jeg synes stadig det er vildt sjovt at opdatere, men motivationen har ikke været der grundet at der ikke har været så meget respons på den anden side af skærmen. Det har føltes lidt fjollet og sidde og blogge til mig selv, uden at være sikker på om der bliver lyttet. Men helt ærligt, så skal det ikke være seertal som skal styre om jeg blogger eller ej. Jeg vil faktisk gerne bruge det her format til at dele.

Siden sidst… 

Arbejder jeg på at starte virksomhed med min gode veninde og kollega Marie. Virksomheden er lidt et hjertebarn for både Marie og jeg, og det er noget vi har tænkt på meget længe. Så nu skal det være!

Har jeg haft ét års jubilæum hos Carré Jewellery.

Har jeg fundet en café som ligger i min gade, som seriøst laver de lækreste sandwiches og BAGVÆRK. Nu skal jeg virkelig blive bedre til at komme ned i det fitnesscenter.

Havde jeg en pisse sjov date på en petanquebar, hvor min date altså tæskede mig hardcore i spillet. Så der skal både trænes på petanque og på at være en bedre taber. 

Har jeg forsøgt mig med at iføre mig rød læbestift, men jeg synes det får mig til at se bleg ud og det er virkelig en tilvænningssag.

Har jeg kigget på feriedestinationer. Min veninde og jeg har nemlig planer om at tage ud og rejse snart. 

Er det blevet påstået på Jodel at jeg ikke tjener mine penge selv, men at mine forældre betaler alt for mig. Jeg kommer fra en meget priviligeret og sød familie, men da jeg tjener godt på Instagram kampagner og arbejder 15 timer om ugen hos Carré, så har jeg ikke brug for at mine forældre betaler ting for mig.

Har jeg tilføjet ‘Bitter sweet Symphony’ og ‘Forevigt’ med Volbeat til min playliste. 

Har jeg fået lavet aftale med et hold søde håndværkere som vil komme og rive en væg ned i min lejlighed, samt male gulv og vægge (og ja, dér har mine forældre valgt at dække halvdelen af udgifterne, da det jo praktisk talt er deres lejlighed som jeg lejer.)

Er jeg begyndt at overveje hvad jeg skal ønske mig i fødselsdagsgave, da jeg har fødselsdag om et par uger.

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Ida 12. september 201919:11

    Godt du bliver ved. Jeg er trofast.

  • Sofie B 13. september 20196:52

    Yeeees! Så glad for at du er tilbage! Med hensyn til jodel så gør ligesom Michelle fra stonemuse og alle andre at slette app’en. Det er virkelig ikke det værd at læse om folk der bagtaler en, uden at kende situationen 100%

  • Viola A 27. september 20192:04

    Jeg følger troligt med herinde på bloggen såvel som på IG ?

Leave a Comment