Birthday wishlist // 23

1) Toteme flats // 2) Gubi mirror // 3) Toteme jacket // 4) Arket knit // 5) Manu Atelier boots // 6) Balenciaga cap

Om et par uger fylder jeg 23 år. Jeg har virkelig haft svært ved at finde ud af hvad jeg egentligt ønskede mig i år, men nu har jeg fundet nogle ting jeg både har brug for og som også er vanvittigt pæne. <3

Blandt andet mangler jeg et smukt spejl i min lejlighed. Jeg har godt nok et spejl, men jeg købte det da jeg var ti år gammel og jeg kunne rigtig godt trænge til et nyt, som er lidt mere spinkelt og delikat at se på.

Jeg mangler også rigtig meget en god jakke, da jeg netop har solgt min Saks Potts frakke, og en jakke fra Toteme er jo aldrig en dårlig idé.

Jeg har også længe tænkt på at investerer i en kasket, da jeg altid bliver utilpas når jeg er på solferie og jeg tror det er fordi at jeg bliver overophedet på hovedet.

Jeg mangler godt nok ikke sko, men sko kan man altid bruge flere af… er det ikke sandt?

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment