Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

100 dage til juleaften

Idag er der 100 dage til juleaften og det har fået mig til at tænke på hvordan det går med at bo i min lejlighed inde i København K. Jeg flyttede ind i lejligheden to dage efter juleaften og dermed er der også 102 dage til at det er et år siden jeg flyttede.

Den første aften jeg boede i min lejlighed gik jeg en tur i nabolaget. Følelsen jeg fik da jeg trådte ud af min opgang og direkte ud i nattelivet gav mig den vildeste frihedsfølelse og jeg følte mig som jordens heldigste pige.

Jeg tager sommetider stadig mig selv i at blive ramt af en uvirkelighedsfølelse når jeg går op af trappetrinene til gadedøren og låser mig ind.

Jeg har altid boet i København, først på Christianshavn og så på Østerbro, og København er på mange måder en stor del af min identitet. Da jeg var lille slentrede jeg ofte rundt i Magasin og kiggede på tøj sammen med min mor. Ved juletid købte jeg julegaver, spiste brændte mandler og lyttede til gademusikanter sammen med veninderne og om sommeren sad vi i Kongens Have og drak Power Shakes fra Joe & the juice. Indre København er fyldt med minder og oplevelser for mig.

Derfor er det noget af det bedste der er sket for mig at være endt med en lejlighed netop dér. På mange måder har jeg næsten lyst til at blive der forevigt, men mon ikke at jeg får lyst til at komme  lidt ud i naturen når jeg en dag får familie. Det må tiden vise.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment