Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

VILD MED DANS & MØDE HOS DESIGNERS REMIX

Weekenden er så tiltrængt! Jeg har haft sindssygt travlt i denne uge og haft møder og aftaler hver dag. Det har godt nok allesammen været dejlige møder og aftaler, men selv de allerdejligste aftaler kan tage på energien.

Derfor står min fredag på noget så unikt, som en aften på sofaen med slik, Vild med dans og en kop te. Som det ser ud lige nu har jeg ikke et fjernsyn i min egen lejlighed, så jeg har valgt at tage turen hjem med til mor og far, som har et helt udemærket fjernsyn og en stor stue.

Idag startede dagen med møde hos Designers Remix. Designers Remix er udentvivl på min top 3 over yndlings brands i Danmark (måske også internationalt) så det er altid en kæmpe fornøjelse at være oppe og besøge dem. Idag faldt jeg pladask for et smukt lyseblåt suit fra deres Spring Summer 2020 kollektion. Det suit skal jeg have fat i. Det kommer også i lilla, og det er også out of this world smukt.

Det var en regnfuld cykeltur på vej over til Designers Remix hovedkontor, men med lidt musik i ørene, så var det virkelig en rar måde at starte dagen på. Og så var der kaffe og kage da jeg kom op til dem.

Hvordan har I brugt fredagen, og har I gode weekendplaner? <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment