En tiltrængt rejse

Imorgen klokken 10:00 rejser jeg afsted til paris. Jeg skal være i paris indtil onsdag, hvor det store formål er at spise mig igennem byen. Jeg skal spise ost, baguette, crossainter og diverse franske delikatesser.

Rejsen er sindssygt tiltrængt og jeg glæder mig enormt meget til at få noget luftforandring og forhåbentligt få tænkt en masse dybe tanker. Som jeg skrev om igår, så har jeg en stor Instagram krise og jeg har så svært ved at finde gejsten til at fortsætte, når jeg føler at det bare går dårligere og dårligere, alt imens jeg kan se hvordan andre stiger. Det gør også at jeg får en del tanker om hvorvidt jeg skal fortsætte, eller om det er et tegn på at jeg skal trække stikket. Jeg kan bare næsten ikke få mig til at trække stikket, når der også er en del af mig som elsker det og som virkelig føler at det er en del af mig.

Alle de tanker kan jeg forhåbentligt finde bedre hoved og hale i, når jeg kommer hjem fra paris.

Jeg kommer stadig til at opdatere på Instagram under turen, men jeg forsøger virkelig, ikke at skulle lade mig gå på af det. Jeg har det virkelig svært med at være så tynget af det, da jeg synes jeg kommer til at fremstå som et forkælet overklasseløg. Men sandheden er bare at jeg har lagt så meget tid i Instagram de sidste 7 år og derfor er det svært at accepterer det faktum, at det ikke er noget jeg kan styre. <3

Tusind tak for alt den skønne opmuntring fra jer! Der er kommet en masse hjertevarme og enormt kærlige beskeder ind på Instagram, og jeg er så taknemmelig.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment