Glædelig jul <3

Knit: Stella Nova // Jeans: Stella Nova // Boots: Ivylee

Det er 23. December, og udover at jeg netop har fået juleferie, så har jeg også haft sidste arbejdsdag hos Carré Jewellery. Jeg valgte i november måned at sige op, da jeg gerne vil ud og prøve noget nyt. Det var virkelig underligt og vemodigt at sige op, men jeg glæder mig til et nyt kapitel.

Nu sidder jeg hjemme hos mine forældre og har netop spist risengrød. Om lidt skal vi se julekalender i fjernsynet, og så skal vi spille HINT hele familien. Jeg overnatter i mine forældres hjem, så jeg står op sammen med dem imorgen og kan fejre jul hele dagen. Vi skal i kirke og så skal vi se Disneys juleshow.

Jeg vil også huske at sige tusind tak for de sødeste beskeder ovenpå mit indlæg om julehjælp. Jeg fik flere søde beskeder på Instagram fra personer som har meldt sig ind i facebookgruppen, eller som har delt deres egen historie om at være fra en familie som har haft brug for julehjælp. <3

Jeg håber I får en rigtig glædelig jul i familiens skød. Jeg vil arbejde på at få lavet en masse nye blogindlæg her i ferien, så husk at kigge ind, hvor jeg vil dele inspiration til nytårsoutfittet.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment