New Year outfit inspiration

Bottega Veneta earrings // Toteme dress // Rodebjer dress // Arket heels // Loewe flats // Dulong Fine Jewellery ring

Julen er slut og med det samme vender vi næsen mod nytårsaften. I år skal jeg holde nytårsaften i mine forældres sommerhus sammen med min mor, far og hunden Coco. Eftersom alle mine veninder holder nytår med kærester og børn, så vælger jeg at tage på landet og få en rolig nytårsaften. Jeg kommer muligvis også til at rende rundt i nattøj, imens jeg spiser uanede mængder slik. Det stopper mig dog ikke fra at dele noget inspiration til nytårsoutfits, hvis jeg skulle til en festmiddag inde i København.

Jeg drømmer især om den smukke grønne kjole fra Rodebjer. Jeg har sukket efter kjolen alt for længe, men har valgt ikke at købe den, da jeg hellere vil bruge mine penge på hverdagstøj (især når det er den prisklasse) men tror jeg er nødt til at få fingrene i den.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment