Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Find en kæreste som skriver beskeder på dit spejl

Vinteren 2019 var rigtig, rigtig god. Og selvom foråret lader vente på sig, så føler jeg allerede lidt at foråret er kommet. Jeg er blevet kærester med en skøn, sjov, klog og høj mand – ja, jeg har faktisk scoret mig en mand på hele to meter, så han var ikke svær at få øje på, første gang vi mødtes.

Siden den dag vi mødtes, har jeg fået en helt ny og fantastisk ro over mig selv. Jeg tror hans meget nede på jorden, optimistiske og kærlige sind har haft rigtig god indvirkning på mig.

Jeg har vitterligt aldrig kendt et kærligere menneske, og jeg tror vidst nok heller aldrig at jeg har været gladere end nu. <3 Nå, nok sødsuppe for nu.

Efter at jeg er blevet kærester med K, og at jeg er påbegyndt den HF som jeg nu drømmer om at få mig, har bloggen og Instagram stået mere stille. Lige nu er jeg i en process hvor jeg overvejer om jeg overhovedet skal have blog og Instagram. Jeg har ikke længere behov for at dele alt muligt i mit liv og jeg har mest bare lyst til at bruge tiden på min kæreste, veninder og på at studerer.

Forhåbentligt finder jeg snart en afklaring på hvad der skal ske, men måske er det snart tid til at give slip og påbegynde et nyt kapitel, sammen med den mand jeg er forelsket i.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida 9. februar 202012:36

    Smukke kloge og nu forelskede Alberte. Tillykke.

  • Pernille 9. februar 202014:45

    Hvor er det rart at hører at tingene bare fungere for dig, og at du er blevet så glad. Nu har jeg snart fulgt med på bloggen og Instagram i mange år, og at følge dine op og nedture er simpelthen så inspirerende. Det giver mig selv håb for at jeg nok også selv en dag vil nå til det punkt hvor du er nu, selvom jeg til tider syntes det ser sort ud. Derudover syntes jeg det er så fedt at du er gået igang med HF som enkelt fag, og jeg tænker at det er en beslutning som du i sidste ende vil blive super taknemlig for.
    Kæmpe knus, samt held og lykke herfra.

Leave a Comment