Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Countryside mornings

 

Annonce for Desenio

Det lå ikke ligefrem i kortene at jeg skulle flytte på landet. Ikke desto mindre, så er jeg nu mere eller mindre flyttet ned til min kæreste som bor på landet. Et par af mine møbler er pakket med, mine yndlingsmagasiner er kommet på plads, og jeg har fået tjansen med at dekorerer væggene i vores hjem. Udenfor døren har vi får og lam i massevis, og høns og æg er også en del af hverdagen. Dagene går i øjeblikket med at min kæreste arbejder hjemmefra og holder utallige skypemøder, imens jeg sidder og afleverer opgaver på HF. Heldigvis bliver det hele lidt hyggeligere når man har udsigt over markerne, og kan sidde og drikke sin te i en dejlig solstråle.

På væggene har vi dekoreret med flotte plakater fra Desenio. Mine favoritter er blevet hængt op i spisestuen. Jeg elsker spisestuen, fordi min kæreste har lavet det lækreste træbord af Douglas træ. Det er virkelig flot og stort, så der er mulighed for at inviterer mange mennesker på middag.

Plakaterne som I kan se på billedet hedder ‘Glitter swimsuit plakat‘, ‘Folding Fan plakat‘ og ‘Drip Drop plakat‘.

Hvad synes I om vores plakater? Jeg synes det er  meget skønt med noget spræl, og jeg er faktisk blevet helt vild med vores smukke badedragts-dame. Hun giver lidt friskhed på væggene, som jeg er ret vild med! 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment