A tea to go

Jakke: Dondup // Støvler: Isabel Marant

Jeg har været jordens mest fraværende veninde siden August 2020. I August var jeg på Marienlyst Strandhotel med min veninde Marie, men siden har jeg faktisk befundet mig i en eksamens/corona-bobbel, og ikke set så mange andre mennesker end min kæreste og min svigerfamilie, samt familie. Bloggen har jeg åbenbart også holdt corona-fri fra, og det var ellers ikke hensigten, men pludseligt skete livet ligesom bare.

Siden sidst jeg har skrevet, har jeg fejret et år med min søde kæreste, og om et par måneder er vi oppe på halvandet år. Vi bor stadig på landet i et familiekollektiv sammen med hans forældre, og det fungerer stadig skønt. Vi har købt hund – en schæferhund ved navn Sirius. Jeg troede aldrig at jeg skulle ende med at være schæferhunde-ejer, men min kæreste har før haft den race, og jeg forelskede mig hovedkulds i den, da jeg stiftede bekendskab med den. Sirius er ved at være næsten fuldvokset, og en stor bulderbasse, men han er så sød.

2021 begyndte rigtig lortet for mit vedkommende. Angsten har været en følgesvend i alt den tid jeg har haft bloggen her, men den titter efterhånden kun periodevis sit grimme ansigt frem, selvom der går længere og længere tid imellem at denkommer på besøg. Men i slutningen af December tittede den frem, og som altid fremprovokerer angsten min irritable tarm, som er en lidelse jeg døjer med. Lidelsen giver mig slem kvalme og forstoppelse, og det har taget mig tre måneder at komme ovenpå igen. Dét at vise den sårbare side af mig selv til min kæreste har været super grænseoverskridende, men det har ført os endnu tættere sammen, og han har stået ved min side igennem angstanfald og opkast og kvalme.

Angsten handler ofte om at jeg er bange for at miste de mennesker jeg holder allermest af. Jeg bliver pludseligt nervøs for at miste min søde kæreste, mit dejlige liv på landet, vores skønne hund og ikke mindst min fantastiske svigerfamilie. Men gudskelov har jeg en kæreste som også elsker den ængstelige og usikre side af mig – og jeg forsøger nu at arbejde med selv at komme til at elske den. Jeg ville gerne elske den side af mig selv, ligeså meget som jeg elsker den sjove.

Igår var første gang i fem måneder at jeg var sammen med en veninde. Jeg gik byen tynd med min veninde Marie. Vi havde utrolig mange ting vi skulle catche op på, og vi er slet ikke færdige endnu.

Min mave kan ikke holde til kaffe fordi den stadig er meget følsom, så derfor var der en kop hvid te i min to-go kop. Det er nyt for mig, for jeg plejer at have koppen fyldt med kaffe latte, men alting er alligevel lidt skævt og anderledes pga. corona, så ny væske i to-go koppen er måske på sin plads.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 11. marts 202119:31

    Godt at høre fra dig igen. Held og lykke med nyt projekt

Leave a Comment